Referenties

Geschreven door Super User op . Gepost in Uncategorised

CMS ’s-Hertogenbosch; invullen van het totale salesproces op het gebied van advies voor technische onderhoudsorganisatie ten behoeve van industriële bedrijven in heel Nederland.


Stork Industry Services Zuidoost, regio Veghel; ontwikkelen van nieuwe markt op het gebied van het uitvoeren van technisch onderhoud (multidisciplinair) binnen de industrie.

Ramaer Printed Circuits Helmond; proactieve verkoop van nieuwe techniek: ‘schakelen door glas’. Glas gebruikt als drager van de printplaat waarmee elektronische besturingen kunnen worden bediend (lichtschakelaars, bedieningspanelen etc.). Verkoop in Nederland en België.

 

Van de Kleut B.V. Landgraaf; ondersteuning acquisitie. Realisatie van omzetgroei in delen van Zuid-Nederland, België en Duitsland. Resultaat: omzetgroei van ca. €1,5 miljoen.


LIOF Business Centers Maastricht; schrijven van marketingplan inclusief uitrol ten behoeve van positionering van de kern activiteit ‘verhuur bedrijfsruimtes’.

 

X-Air Diagnostics Maastricht; opzetten ondernemingsplan voor een nieuw ontwikkelde ademlucht diagnose techniek voor chronische darmziekten. Voorbereidingen ten behoeve van aanvraag Europese subsidie. Resultaat: 250k onderzoeksgeld opgehaald.

 

Xilloc Maastricht; kunststof en titanium schedelimplantaten, naadloos passend op bot fractuur. Begeleiding bij het schrijven van een salesplan, gevolgd door coaching en begeleiding bij de opstart van het verkoopproces. Artsen en specialisten in binnen- en buitenland bezocht. Resultaat: contracten met meerdere ziekenhuizen tot het leveren van enkele tientallen schedelimplantaten per jaar.

 


MCL Born; advies en begeleiding op gebied van sales en marketing. Intensieve marktbenadering ten behoeve van omzetgroei op het gebied van apparatenbouw in Nederland en België. Resultaat: omzetgroei (500k) en naamsbekendheid in de markt.

 

SPIE Van de Meerakker Weert; adviestraject ten behoeve van sales optimalisatie en professionalisering in een veranderende markt. Coaching en begeleiding van het salesteam, intensieve marktbenadering (acquisitie) van strategische klanten, aanvankelijk voor paneelbouw en later ook voor Service & Projecten (Elektrotechniek) in de industriële markt.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers