Mogelijkheden

Geschreven door Super User op . Gepost in Uncategorised

Ik ben sinds 1999 bedrijfsjurist en heb een brede kennis van het recht: Afbeeldingsresultaat voor quality
Een echte generalist die graag bedrijfsbreed juridisch adviseert.
Ik heb kennis van het bestuursrecht en privaatrecht. Door de jaren heen ben ik gespecialiseerd in overeenkomstenrecht, zoals arbeidscontracten en vastgoedrecht.

Eigenlijk lijkt mijn juridische werk veel op het medische werk van een huisarts: Veel parate kennis van alle facetten, voldoende om de dagelijkse klachten en vragen te kunnen behandelen en om een organisatie gezond te houden.

Grondzaken;
Ik heb sinds 1996 ervaring en kennis van grondzaken en vastgoed(recht), zo adviseer ik over (ver)koopovereenkomsten, grondzaken bij projecten, gemeentelijk vastgoed en grondexploitatie.

Arbeidszaken en personeelsbeleid;
Ik ben bij uitstek uw gesprekspartner als het gaat over het opstellen van arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd, arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd en oproepcontracten (MUP, nul-urencontracten, min-max contracten) etc. Omdat (arbeids-)contracten een niet te onderschatten onderdeel zijn van uw bedrijfsvoering, is het zaak hier adequaat mee om te gaan.
Arbeidscontracten maken deel uit van uw personeelsbeleid, voor startende ondernemingen of sterk groeiende ondernemingen is het belangrijk om de personeelszaken goed op orde te hebben. Ik ben u hier graag bij van dienst.

Heeft u vragen over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

(Dreigend) Ontslag
Indien u wordt geconfronteerd met een (dreigend) ontslag dan adviseer en help ik u graag.
Het intake-gesprek is altijd gratis en meestal factureer ik mijn uren direct aan werkgever.
U betaalt bij mij dan enkel een voorschot tussen € 500,- en € 1.500,-.
Als u een vaststellingsovereenkomst of voorstel van uw werkgever ontvangt waarin uw ontslag geregeld wordt, dan is het gebruikelijk dat u juridisch advies krijgt en dat dit door werkgever betaald wordt.
Neem dus s.v.p. contact met mij of een andere arbeidsrechtjurist op en zorg dat uw rechten gerespecteerd worden.

Contractenrecht/ Legal scan
Ondernemen is risico's nemen. Een goede ondernemer verstaat de kunst zulke risico's beheersbaar te maken en te houden.

Wie risico's beheersbaar wil maken, moet de risico's eerst in beeld brengen. Vooral juridische risico's worden vaak over het hoofd gezien, met alle mogelijke gevolgen van dien. De meeste juridische problemen kunnen worden voorkomen als er voldoende zou zijn vóór- en nágedacht.
Met de Legal Scan breng ik uw (juridische) risico's in kaart en kan ik u concrete aanbevelingen doen.

Procesmatig adviseren;
Het uitvoeren van interne bedrijfsanalyses en het (in onderling overleg) opzetten, begeleiden en implementeren van een nieuwe inhoudelijke behandeling met verbeterde processen en efficiënte werkprocessen.

Training & Advies;
Van elkaar leren en samen werken aan verbetering zijn belangrijke peilers. Ik besteed een deel van mijn tijd aan het (structureel) uitwisselen van inhoudelijke vakkennis en vooral te werken aan de praktische invoering hiervan in de dagelijkse praktijk van een organisatie.

Even voorstellen

Geschreven door Super User op . Gepost in Uncategorised

Mijn naam is Claudia Reggers getogen in Maastricht.
In 1996 ben ik afgestudeerd als jurist, privaatrecht is mijn specialiteit en vanaf 1999 ben ik bedrijfsjurist.

Sinds 2002 werk ik vooral als interim-jurist en interim-manager en ben ik eigen baas. Ik heb in de afgelopen 20 jaar onder andere gewerkt voor WML, Rijkswaterstaat/ De Maaswerken, Rechtbank Maastricht, Gemeente Maastricht en Roermond.

Daarnaast besteed ik mijn tijd aan het begeleiden van startende ondernemingen en het ondersteunen in arbeids- en ambtenarenrechtelijke dossiers.

Ik geniet van dit gevarieerde takenpakket en de vrijheid die ik als ZZP-er heb.

In mijn vrije tijd ben ik creatief (o.a. schilderen): Een fijne manier om “het hoofd leeg te maken”.
Ook wandelen met vrienden en mijn honden gevolgd door een brasseriebezoek doe ik regelmatig.

Ik ben sociaal en lach graag…het werk is al serieus genoeg.

De missie van mijn bedrijf:

" De kwaliteit en voortgang van de juridische dienstverlening binnen een organisatie
ondersteunen en verbeteren. Vanuit een gedegen inhoudelijke kennis en een praktische
instelling sta ik voor kwaliteit en bied ik ondersteuning op alle niveaus, zowel beleidsmatig,
procesmatig en inhoudelijk. Altijd met een handen uit de mouwen mentaliteit
. "

Contact

Telefoonnummer 043 - 880 77 74
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Referenties

Geschreven door Super User op . Gepost in Uncategorised

CMS ’s-Hertogenbosch; invullen van het totale salesproces op het gebied van advies voor technische onderhoudsorganisatie ten behoeve van industriële bedrijven in heel Nederland.


Stork Industry Services Zuidoost, regio Veghel; ontwikkelen van nieuwe markt op het gebied van het uitvoeren van technisch onderhoud (multidisciplinair) binnen de industrie.

Ramaer Printed Circuits Helmond; proactieve verkoop van nieuwe techniek: ‘schakelen door glas’. Glas gebruikt als drager van de printplaat waarmee elektronische besturingen kunnen worden bediend (lichtschakelaars, bedieningspanelen etc.). Verkoop in Nederland en België.

 

Van de Kleut B.V. Landgraaf; ondersteuning acquisitie. Realisatie van omzetgroei in delen van Zuid-Nederland, België en Duitsland. Resultaat: omzetgroei van ca. €1,5 miljoen.


LIOF Business Centers Maastricht; schrijven van marketingplan inclusief uitrol ten behoeve van positionering van de kern activiteit ‘verhuur bedrijfsruimtes’.

 

X-Air Diagnostics Maastricht; opzetten ondernemingsplan voor een nieuw ontwikkelde ademlucht diagnose techniek voor chronische darmziekten. Voorbereidingen ten behoeve van aanvraag Europese subsidie. Resultaat: 250k onderzoeksgeld opgehaald.

 

Xilloc Maastricht; kunststof en titanium schedelimplantaten, naadloos passend op bot fractuur. Begeleiding bij het schrijven van een salesplan, gevolgd door coaching en begeleiding bij de opstart van het verkoopproces. Artsen en specialisten in binnen- en buitenland bezocht. Resultaat: contracten met meerdere ziekenhuizen tot het leveren van enkele tientallen schedelimplantaten per jaar.

 


MCL Born; advies en begeleiding op gebied van sales en marketing. Intensieve marktbenadering ten behoeve van omzetgroei op het gebied van apparatenbouw in Nederland en België. Resultaat: omzetgroei (500k) en naamsbekendheid in de markt.

 

SPIE Van de Meerakker Weert; adviestraject ten behoeve van sales optimalisatie en professionalisering in een veranderende markt. Coaching en begeleiding van het salesteam, intensieve marktbenadering (acquisitie) van strategische klanten, aanvankelijk voor paneelbouw en later ook voor Service & Projecten (Elektrotechniek) in de industriële markt.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers